100% garance spokojenosti

jinak vracíme peníze

Poštovné a balné zdarma

na všecny produkty

Nízké ceny

objednáváme přímo u výrobců

Záruka 2 roky

na vše

Visací náušnice Grinch

#

Nové

Visací náušnice Grinch s vtipnými motivy udělají radost malým i velkým parádnicím! Vánoční náušnice Grinch nesmí zkrátka chybět v žádné šperkovnici.

Více informací

167 Kč

167 Kč

- +

Stylové vánoční visací náušnice Grinch jsou vyrobeny z kvalitního bižuterního kovu ve stříbrné barvě. Tyto netradiční visací náušnice Grinch jsou vyrobeny ze dvou visacích kapiček. Na jedné je typicky vánoční motiv červené kárované látky, na druhém pak vánoční ruka Grinch. Náušnice se budou skvěle vyjímat v kombinaci s vánočními šaty, které můžete vybírat v naší bohaté nabídce vánočních šatů na Neplaťpoštu.cz!

Udělejte radost svým malým parádnicím těmito pohádkovými dětskými náušnicemi s motivy filmové postavy Grinch! A nebo sobě. Visací náušnice Grinch udělají radost zkrátka všem a skvěle se budou kombinovat jak s dětskou tak dámskou módou. Dětské náušnice Grinch jsou velmi originálním a vtipným vánočním doplňkem každého outfitu. Dětské náušnice Grinch se hodí na vánoční besídku, vánoční firemní akci i pro volné chvíle.

Vánošní náušnice Grinch patří mezi nejoblíbenější šperky v tomto krásném čase. Neměly by proto chybět v žádné šperkovnici. Děské náušnice můžete nosit k mnoha outfitům a ke všem zvláštním příležitostem, jako jsou právě vánoční večírky nebo vánoční návštěvy. Vánoční náušnice stanou se skvělým dárkem pro ženy a dívky. Vybírejte další náušnice, řetízky, náramky a jinou bižuterii v našem internetovém obchodě Neplaťpoštu.cz, kde najdete široký výběr nejrůznějších šperků!

Použité materiály na tyto visací náušnice Grinch zaručují dlouhou životnost šperku. Bižuterní kov ve stříbrném provedení je vyrobený z kvalitního materiálu, který zaručuje dlouho barevnou i tvarovou stálost těchto náušnic. Náušnice budete moci nosit k ležérnímu outfitu například do práce, do školy nebo na obchodní schůzky. Díky mnoha použitým barvám na těchto náušnicích, je můžete nosit k libovolnému barevnému outfitu.

Specifikace dívčích visacích náušnic Grinch

  • moderní náušnice s pohádkovou tématikou
  • kvalitní bižuterní kov ve stříbrné barvě a plast
  • poštovné a balné zdarma
  • neplatpostu.cz

 

 

Žádná hodnocení.

Napsat recenzi

Visací náušnice Grinch

Visací náušnice Grinch

Visací náušnice Grinch s vtipnými motivy udělají radost malým i velkým parádnicím! Vánoční náušnice Grinch nesmí zkrátka chybět v žádné šperkovnici.

Napsat recenzi

Produkty ve stejné kategorii

Next Previous

Ověřeno našimi zákazníky

3000+ zákazníků doporučuje
náš obchod
.

" Vše v pořádku "

Ověřeno zákazníky před 2 lety

"Doporučuji. Spolehlivost a rychlé vyřízení objednávky ."

Ověřeno zákazníky před 2 lety
Nahoru